EETCAFé PIZZERIA POPEYE & SHOARMA SHALOM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4104 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Pizzeria Popeye & Shoarma Shalom. Meer weten? Ontdek meer

7 jul 2024 om 6:13 De beste van zuid!
6 jul 2024 om 20:34 Zij hebben echt de lekkerste patat en gerechten. 9 van de 10 x supersnel. Zo ook vandaag.
5 jul 2024 om 10:34 goeie pizza, nog goed warm toen die bezorgd werd, vriendelijke bezorger
3 jul 2024 om 9:41 Ik merk echt dat het kwaliteit hier achteruit is gegaan. Het bakje van kapsalon wordt maar 3 kwart gevuld terwijl jullie prijzen wel zijn gestegen. Kapsalon zat helemaal onder de saus waardoor ik misselijk werd. Kortom ik bestel hier niet meer!!
2 jul 2024 om 19:10 Heerlijke pizza en vriendelijke bezorging. Aanrader!
30 jun 2024 om 21:45 mooi op de tijd welke gevraagd was en zeer smakelijk zoals ik gewend ben van ze
27 jun 2024 om 22:34 geweldige pizza goedzoo pizza chef
26 jun 2024 om 21:34 Volgende x graag beter in stukken snijden
25 jun 2024 om 21:09 Het eten was erg slecht veel te zout en kurk droog shoarma was niet te eten dus maar weggegooid ik bestel hier dus nooit meer
21 jun 2024 om 20:32 Heerlijke pizza. En zo snel en vriendelijk bezorgd. Aanrader!
17 jun 2024 om 9:48 Pizza was beetje verbrand en smaakte niet zo lekker dit keer
15 jun 2024 om 23:46 Sinds ik weet dat ik lamsvlees kan bestellen doe ik dat. En het bevalt mij nog steeds om bij jullie mijn bestelling te doen.