EETCAFé PIZZERIA POPEYE & SHOARMA SHALOM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4087 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Pizzeria Popeye & Shoarma Shalom. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 23:46 Sinds ik weet dat ik lamsvlees kan bestellen doe ik dat. En het bevalt mij nog steeds om bij jullie mijn bestelling te doen.
11 jun 2024 om 1:43 Heerlijk eten en erg vriendelijke mensen aan de telefoon gehad.
5 jun 2024 om 20:44 Was weer heerlijk!!!!!
4 jun 2024 om 22:18 Goede service en prijs/kwaliteit verhouding
31 mei 2024 om 14:15 They always actually add all the ingredients you select as extra toppings. Very tasty, arrived hot and fast
30 mei 2024 om 14:47 Ik heb een bericht gestuurd omdat ik geen slechte revieuw wou geven maar als ze daar dan ook niet op reageren ben ik er klaar mee. Een turkse pizza shoarma zonder de shoarma en een ergkleine kapsalon met zout niet zuinig geweest maar met de rest wel.
28 mei 2024 om 19:39 Altijd de beste en verse pizza bij popeye! Pizza komt altijd heet aan =) shoarma Shalom ook top!
28 mei 2024 om 1:01 Fantastisch lekker kapsalon shoarma, aardige bezorger, en goed naar instructies gekeken
27 mei 2024 om 8:32 Turkse pizzas waren minimaal gevuld, de helft zo dik als.ik gewend ben van andere restaurants. We hadden er 1 met kaas en sambal, rest zonder sambal. Die met sambal was niet gemerkt en kwam terecht bij een klein kind. Friet 4 euro, slap en heel weini
24 mei 2024 om 18:45 Heerlijke pizza! En zo snel en vriendelijk bezorgd.
18 mei 2024 om 21:46 Veel vroeger dan hun aangaven top. Vriendelijke bezorger. Eten was top.