EETCAFé PIZZERIA POPEYE & SHOARMA SHALOM

EETCAFé PIZZERIA POPEYE & SHOARMA SHALOM Exclusieve gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3246 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Pizzeria Popeye & Shoarma Shalom. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 19:50 Te zout en smaakloos
24 mei 2022 om 21:29 Top
22 mei 2022 om 21:53 De pizza margaritha was heerlijk En jullie waren 5min op tijd
21 mei 2022 om 19:32 Wij hadden besteld voor 17:30 maar ze kwamen om 16:45 op dat moment waren we druk in huis bezig en ik moest mijn baby gaan voeden. We hadden dus ook opgebeld dat ze 45 min te vroeg waren en kregen netjes om 17:30 nieuw eten top service
21 mei 2022 om 0:54 Top!!
16 mei 2022 om 21:16 Pizza was ok, but not great.
15 mei 2022 om 20:16 Beste kapsalon en lekkerste kapsalon van zuid. Beter stempelkaart aanmaken want dan ken ik nog sparen aangezien ik altijd bij jullie bestel
14 mei 2022 om 19:47 weer lekker gegeten ! en keurig op tijd bezorgd
14 mei 2022 om 11:29 Pizza was hard, karig belegd, duurde lang. Misschien omdat de bezorger (koelie) voordat hij en nadat ie levert zit te appen&bellen op zijn telefoon. Slechte zaak, nóóit meer voor ons.
13 mei 2022 om 2:22 Altijd goed! Vorige keer iets te weinig Bolognese saus gebruikt bij de Calzone. Gebeld erover, moest het de eerst volgende keer aangeven bij de opmerkingen en dan zou ik extra veel krijgen. Prima opgelost! Zeer tevreden met deze zaak.
12 mei 2022 om 0:27 Beste van Zuid